Over ESIGGIE

Home Over ESIGGIE

Elektrische Sigaret ESIGGIE, het Nederlandse merk voor jouw e-sigaret!

Bespaar tot wel 80% met elektrisch roken. Het nieuwe roken. De elektrische sigaret of elektronische sigaret voor stoppen met roken, bewuster roken en het rookverbod in de horeca.

Bestel je favoriete smaak! ESIGGIE heeft momenteel 5 smaken, met of zonder nicotine. Kun je niet kiezen, of wil je ze allemaal eens proberen? Bestel dan een Wegwerp Pakket en je krijgt er van elk één met korting! Daarnaast leveren we Starter Sets met een oplaadbare elektrische sigaret inclusief lader. Wil je blijven variëren? Bestel dan onze losse cartomizers, dit zijn de navullingen voor de oplaadbare elektrische sigaret. Deze cartomizers zijn beschikbaar in diverse smaken, met en zonder nicotine. Ook is ons assortiment uitgebreid met e-liquids, navullingen voor de ESIGGIE Deluxe. Ook de e-liquids zijn in verschillende smaken verkrijgbaar. Volg ons ook op Facebook en Twitter voor de nieuwste aanbiedingen en kortingscoupons!

ESIGGIE staat bekend om zijn rijke, volle damp.

Wij houden een leeftijdsgrens aan van 18 jaar, door het plaatsen van een bestelling geef je automatisch aan dat je 18 jaar of ouder bent.

Voor onze Belgische klanten klik hier: www.esiggie.be